Bemutatkozás

Tanyánk Puszaföldvár külterületén, Orosházától 14 Km-re, Gyopárosfürdőtől 17 Km-re, a falutól pedig 600 m-re egy nyugodt, csendes helyen található. Földes úton közelíthető meg. Az 1900-as évek elején épült, melyet 2012-ben pályázat útján sikerült újjá építenünk. A tanya alkalmas kirándulások lebonyolítására óvodástól a nyugdíjas korosztályig. Egyéb és családi rendezvények valamint tanya által nyújtott színes programok várják a kedves kilátogató vendégeket. Mindenek előtt azoknak ajánljuk, akik a csendet, nyugalmat illetve családi programként szeretnék megélni vagy megismerni a falusi világ szépségeit egy gyönyörűen újjáépített tanyán.

Balog család

Ízelítő képek a tanyáról


Így vélekednek a tanyánkról

Óvodásainkkal késő ősszel látogattunk el a tanyára. Részt vettünk egy dió szüretelésen. Nagyon jól éreztük magunkat. Megbeszélés alapján szeretnénk rendszeres látogatói lenni a különböző programoknak.

Holecskáné Rusvai Éva

Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Óvoda Pusztaföldvár

Ha ide kijövök, mindig megnyugszom, energiával töltődöm fel, élvezem a táj szépségét, az emberek és állatok szeretét. Mindig új élménnyel térek haza. Mindenkinek szeretettel ajánlom!

Sándor Mariann

Orosházáról

Nagyon szívesen gondozom az állatokat, megetetem őket és kitakarítom az istállót. Mamival nagyon élvezem a lovaglást és nagyon aranyos a kisbagoly, aki nemrég született. Mindig szívesen jövök ki!

Adorján Dóra

Orosházáról

Kedves barátaink meghívására volt lehetőségünk megnézni az általuk megálmodott tanyát. A felújított épület a lehetőség szerint megtartotta régi jellegét. Az idelátogatók biztos nyugalomra lelnek.

Dr. Mocsonoky Zsuzsa